Inviaworld Bemutató Oldal
Nyitóoldal | Vétel / eladás / tárolás | Bányászat | Invia World | Hírek | Tudásbázis | Árfolyamok


Invia World bemutatása.

Digitális crypto valuta bányászat.
 • Gyakori kérdések az InviaWorld-ről
 • Regisztráció bemutatása
 • Erőforrás vásárlás bemutatása
 • Webiroda főoldal bemutatása
 • Team menüpont bemutatása
 • Crypto Wallet menüpont bemutatása
 • Provision Account menüpont bemutatása
 • Profil menüpont bemutatása
 • Pénzkereset az ajánlórendszerrel


  - Az INVIA World 100%-ban osztrák vállalkozás, akik évek óta foglalkoznak digitális crypto valuták (bitcoin, litecoin, ethereum, monero stb.) bányászatával.

  - Bécsi székhelyű cég, lekérhető céginformációval. A cég vezetői valós személyek, nem névleges igazgatók, személyesen találkoztam velük egy előadáson Budapesten.

  - Az INVIA World az ügyfelei számára lehetővé teszi, hogy különböző méretű erőforrást béreljenek tőlük, így bármilyen magánszemély vagy cég tud hatékonyan crypto valutát bányászni.

  - Osztrák cégeknél az adócsalást, piramisjátékot, stb. nagyon súlyosan, letöltendő börtönbüntetéssel büntetik, tehát a pénzünk biztonságban van.

  - Náluk erőforrást veszel, nem számítógépet, így nincs javítási költség, nincs villanyszámla, nincs gond.

  - Legtöbb bányász cégnél csak egy crypto valutát lehet bányászni. Vagy ha lehet többet, akkor Neked kell figyelni, és átállítani egy másikra, ha azt jobban megéri bányászni. Legtöbbször 1 nap az átállás, és sokszor limitálják is, hogy hányszor változtathatsz egy hónapban.

  Az INVIA World-nél nincs ilyen gond! A világon egyedülálló szoftvere van, ami folyamatosan monitorozza, hogy melyik coin-t (Bitcoin, Ethereum, stb.) éri meg a legjobban bányászni, és egyből arra áll rá, automatikusan azt kezdi kitermelni, ezáltal a legnagyobb profitot éri el.

  - Hogyha esetleg egy coin-t már nem lenne érdemes tovább bányászni (ez szerintem amúgy nem fog mostanában bekövetkezni), akkor az sem probléma. A hardware parkjuk és a software-ük úgy van kialakítva, hogy az összes coin-t tudják bányászni.

  - Nem kell semmilyen technikai tudás, vagy szoftver ismerete, telepítése. Mindent a cég végez.

  - Villámgyors kifizetés, 15 perc alatt a Bitcoin a számlámon volt, mikor kikértem a megtermelt mennyiséget.

  Mivel foglalkozik az Inviaworld?

  Digitális crypto valuta bányászat.
  Az INVIA World 100%-ban osztrák vállalkozás, akik évek óta foglalkoznak digitális crypto valuták (bitcoin, litecoin, ethereum, monero stb.) bányászatával.

  Az INVIA World-nél erőforrást veszel, nem számítógépet, így nincs javítási költség, nincs villanyszámla, nincs gond.

  Az INVIA World-nek világon egyedülálló szoftvere van, ami folyamatosan monitorozza, hogy melyik coin-t (Bitcoin, Ethereum, stb.) éri meg a legjobban bányászni, és egyből arra áll rá, automatikusan azt kezdi kitermelni, ezáltal a legnagyobb profitot éri el.

  Legtöbb bányász cégnél csak egy crypto valutát lehet bányászni. Vagy ha lehet többet, akkor Neked kell figyelni, és átállítani egy másikra, ha azt jobban megéri bányászni. Legtöbbször 1 nap az átállás, és sokszor limitálják is, hogy hányszor változtathatsz egy hónapban.

  Hogyha esetleg egy coin-t már nem lenne érdemes tovább bányászni (ez szerintem amúgy nem fog mostanában bekövetkezni), akkor az sem probléma. A hardware parkjuk és a software-ük úgy van kialakítva, hogy az összes coin-t tudják bányászni.

  A megtermelt coinok napi kifizetésre kerülnek.

  Az INVIA World a legmodernebb tűzfalakkal rendelkezik. A bányászatot a nap 24 órájában felügyelik.

  Gyors ügyfélszolgálatuk van, a hét minden napján választ kapsz a kérdésedre.


  Inviaworld-ről videók, képek.

  Video az INVIA World Kína - Chengdu városában lévő bányászközpontjáról. Látható ahogy a gépek termelik a Bitcoin-t és egyéb más crypto valutát:

  Video 2. az INVIA World egy másik kínai bányászközpontjáról. Látható, hogy direkt crypto valuta bányászatra fejlesztett gépek termelik a Bitcoin-t és egyéb más crypto valutát:


  Video 3. az INVIA World Kína - Ordos városában levő báűnyászfarmjáról. Itt is aktív cryptovaluta bányászat folyik!


  INVIA World bányászközpontja. Látható, hogy direkt crypto valuta bányászatra fejlesztett gépek termelik a Bitcoin-t és egyéb más crypto valutát:
  Digitális crypto valuta bányászat.

  INVIA World bányászközpontja. Látható, hogy direkt crypto valuta bányászatra fejlesztett gépek termelik a Bitcoin-t és egyéb más crypto valutát:
  Digitális crypto valuta bányászat.  Miért adja bérbe az erőforrásait az Inviaworld, miért nem csak magának termeli a kriptopénzt?

  Nagyon egyszerű a válasz:
  Mert így tud a leggyorsabban növekedni.

  Nézzük meg, hogy mikor keres többet az INVIA World.

  1,
  Hogyha csak magának termelné a kriptopénzt:


  Vesz mondjuk 10 gépet.
  A 10 gép kb. 8-10 hónap alatt termeli ki az árát.
  Ekkor megint tud venni 10 gépet.
  És így tovább, és így tovább.


  2,
  Erőforrás bérlést biztosít az ügyfelek számára. (ezt csinálja most)


  Bitmain.
  Az ügyfelektől bejövő ÖSSZES pénzből gépet vesz, több ezer darabot.

  Nézd meg a képet! Most kötött egy 150 millió €-os üzletet a Bitman-nel. Ezek a hatalmas csarnokok mind tele vannak kriptovalutát bányászó gépekkel!

  Arról nem is beszélve, hogy ekkora mennyiségnél már hatalmas kedvezményt kapnak a kriptovalutát bányászó gépek árából a gyártótól.

  Akkor melyik üzleti modell éri meg? Hogy tud a leggyorsabban növekedni?

  Természetesen így!


  [ Vissza a nyitóoldalra ]